Ознаке

(Preporuka Jadran Zalokar)

Neočekivano nam se pojavljuje nepoznata energija . . . .

 


Sažetak prve knjige

Predgovor

Ovaj sažetak se odnosi na dokument od 332 stranice iz Projekta Camelot/Projekt Avalon forum sa slijedećim linkom:
http://www.projectavalon.net/forum/showthread.php?t=8441

Važnost je ovog materijala tako velika, da su Bill i Kerry iz Projekta Camelot otvorili link prema tom dokumentu uz napomenu:

 

Astralwalker Thread: OBVEZNO PROČITATI, posebno preporučujemo – Kerry (Projekt Camelot):


„Većinu iznesenog znanja je grupa, katkada nazivana „elitom“, potiskivala, mijenjala ili preuređivala i „izbacivala“ iz konteksta kako bi većinu čovječanstva održavala nesvjesnom o onom što se stvarno dešava približavanjem 2012. godini.

ASTRALWALKER (Astralni šetač) je odradio značajan posao prezentirajući informacije o temama:

− Promjene Zamlje 
− 2012
− Krugovi žita
− Kalendar dugog brojenja Maja
− Astralno putovanje (s instrukcijama kako putovati)
− Gledanje na daljinu (s instrukcijama)
− Gledanje zavezanih očiju (s instrukcijama za učenje)
− Šuplja Zemlja (i šuplji planeti – s više slika)
− Svijest i njeni učinci na planet
− Iluminati ili „elita“ i njihov plan kontrole
− Moguća sigurna mjesta tijekom promjena na Zemlji
− Kako možemo utjecati na i mijenjati budućnost – na bolje“. 

Mnogi uključeni linkovi su funkcionirali u vrijeme pisanja. Cijeli je dokument ponuđen besplatno i bez ikakve obveze. Može se proslijeđivati besplatno, no ne uključuje apsolutno nikakvo pravo preprodaje, a može se skinuti sa slijedeće adrese:

Michael Knight – www.buycontacthasbegun.com

 

Prvi dio

Nenadano se susrećemo s nepoznatom energijom


 

Pozdrav, svima!

Želim bi s Vama, koji želite slušati o mom istraživanju scenarija za 2012, podijeliti misli i zaključke.

Počet ću s pradavnim znanjem Maja.

Duboko u centru Mliječnog puta postoji Crna rupa, koju znanstvena zajednica naziva Sgr. A (Sagittarius A)

Maje su je zvale Drvom života i bilo im je preneseno da u centru galaksije, pod nazivom „Hunab Ku“, postoji i iz te lokacije dolazi svijest.

Velika je vjerojatnost da crna rupa u centru Mliječnog puta predstavlja portal u viši svemir, koji posjeduje potpuno drugačiji realitet.

„Jednost“, koja je Majama ostavila znanje, je inzistirala da je „Hunab Ku“ Svijest koja organizira cijelu materiju i antimateriju. „Pradavni“ su inzistirali da shvatimo poruku da Hunab Ku pogoni sve što se dešava u galaksijama i djeluje pomoću periodičkih ekstremno moćnih eksplozija Energije Svijesti iz galaktičkog centra.

S druge strane, „Jednost“, koja je ostavila znanje Majama jasno ukazuje da vrijeme u stvari teče kružno ili u ciklusima.

 


„Stvar“ koja je vrlo važna za sve nas trenutno prisutne na Zemlji je upravo to vrijeme, koje je prema Gregorijanskom kalendaru siječanj 2009. – vrijeme kada su „prastanovnici“ isporučili poruku pomoću Majanskog Kalendara dugog brojenja, da će na taj datum u budućnosti, koji se poklapa s 21. prosincem 2012. po Gregorijanskom kalendaru, dogoditi nešto neuobičlajeno – život na Zemlji će se suočiti s Evolucijom!

 


Posljednja poruka, koju su generirali naši prijatelji sa zvijezda preko informacija u usjevima, sugeriraju kako će tada stvarno doći do poravnanja Zemlje, Sunca i centra Mliječnog puta – Hunab Ku.

Prema matici znanosti, već smo prošli najbližu točku prolaza kroz galaktički ekvator 1998. pa je to razlog zašto se znanstvena zajednicane ne slaže s raširenom idejom o svemirskom poravnanju 21. prosinca 2012.

Neki su znanstenici istupili s tvrdnjom da precesija pomiče zimski solsticij Sunca od galaktičkog ekvatora. To znači da neće biti egzaktnog poravnanja 21. prosinca 2012., kada smo u stvari na poziciji, udaljenoj 78 svjetlosnih godina od galaktičkog ekvatora, od kojeg se sve više udaljavamo.

Ta je logika dobra, no nedostaje jedan podatak. A to su nedostajuće informacije, kojie nam  dolaze preko  poruka dizajniranih u usjevima, gdje se sugerira kako će stvarno doći do preciznog svemirskog poravnanja, kao rezultat do sada neviđenih promjena u Matrici (osnovi) našeg Sunčevog sustava.

Kada bi matrica našeg Sunčevog sustava ostala ista i naš bi Sunčev sustav ostao isti, te bi po zadanom taj znanstveni zaključak bio potpuno točan.

No . . . KREATORI KRUGOVA U ŽITU nam pokazuju da …. nije.

 


Samo neka bude zabilježeno: Sunce je ušlo u galaktički ekvator tijekom ZImskog solsticija 1980. i sve bi ostalo kako je zadano i potpuno bi rasčistilo galaktički ekvator u Zimskom solsticiju 2016. Godine izmađu 1980. i 2016. se nazivaju zonom Galaktičkog poravnanja ili era 2012.

 


No ako „skinemo svoj oklope i uvjerenja“, možemo jasno vidjeti kako se oko nas događa nešto izvanredno. Matrica se mijenja zato što smo pod utjecajem nove energije iz Galaktičkog centra. Dokaz je sveprisutan. Postoji visoka vjerojatnost da je u trenutku poravnanja 1998. nastala neka vrsta aktivacije u centru Sgr A*.

Koliko god možemo rastegnuti naše postojeće shvaćanje dinamike Svemira, radilo se o otvaranju neke  vrste portala etera iz kojeg je energija nepoznate forme ušla u Mliječni put i sada putuje prema nama.

Također znanja radi, centar Mliječnog puta je udaljen 26.000 svjetlosnih godina od nas i u normalnim uvjetima trebalo bi energiji upravo toliko vremena da dođe do nas, ukoliko bi se kretala brzinom svijetla. To znači da se ta energija plazme etera kreće brzinom koja je daleko izvan naše postojeće percepcije i razumijevanja. Kao što ET-i jasno poručuju u dizajnu svojih poruka u usjevima, taj ćemo fenomen „vidjeti“ sa Zemlje 13. prosinca 2012.

 


Vratimo se sada poravnanju 1998. Drugo poravnanje, za nas vrlo važno, se neće dogoditi nastavljanjem iste putanje od galaktičkog centra, već će se zbog povećanja mase naše zvijezde (Sunca), povećanja izlazne energije Sunca ali i ekstremno jakog gravitacijskog privlačenja, posljedično rezultirati promjenom nominalne putanje Zemlje.

 Zašto se sve to nije dogodilo 1998. i zašto to drugo poravnanje? Nemam jasan odgovor. Zašto se to događa ne mogu reči. . .  no mogu zaključiti kako se u većin slučajeva, koje smatramo logičnim i koji se savršeno uklapaju u naše shvaćanje svemirskog realiteta, pokazalo da to nema nikakve veze s logikom etera i načinom kojim Kreator upravlja svemirom.

 

Također sam spomenuo da spušteni podaci u žitnim poljima oslikavaju prolaz ogromnog nebeskog objekta većeg od Jupitera blizu putanje Plutona. 


Ne morate biti stručnjak iz astrofizike da bi utvrdili kako će planete iskusiti ekstremno gravitacijsko privlačenje s dvije strane – Sunca i prolazećeg masivnog nebeskog tijela na rubu našeg Sunčevog sustava. Postoji jasno oslikavanje, da će kao posljedica toga, doći do prestrukturiranja našeg Sunčevog sustava. Drugim riječima, naš Sunčev sustav više nikada neće biti isti (tj. kao do sada).

 


Molim Vas uzmite u obzir da ove informacija nisu kreirane zbog širenja straha već za informiranje čovječanstva ostvarnoj situaciji i da bi znali kako kao ljudska bića možemo igrati svoju vlastitu ulogu u tom kompliciranomsvemirskom scenariju.

Najvažnije je da smo mi kao i mnoge druge vrste u Svemiru, multidimenzionalna bića i naše postojanje se nastavlja i nakon što trajno napustimo svoja biološka tijela i ovu razinu postojanja.

Vanzemaljci (ET-i) su također poručili kako će na taj dan biti vidljiv i svijetli komet na našem nebu, te kako će se pokazati Novi Mjesec.

21. prosinca 2012, u 11:11 sati prijepodne Univerzalnog vremena (koje ljudi referenciraju kao Točku nultog vremena), naše Sunce i naš Planet će biti u savršenom poravnanju s Galaktičkim centrom. Interesantno je što bi na isti dan, kada će ekliptika našeg Sunčevog sustava presjeći Galaktičku ravninu, Sunce trebalo biti u svom solarnom maksimumu!

Prema razmjeru ekspanzije mase …. govorimo o ekstremnom solarnom maksimumu!

Vratimo se zapisima Maja.

„Prastanovnici“ su smatrali datum 21. prosinca 2012. datumom ponovnog rođenja …. početkom Nove ere, kao posljedica prijelaza solarnog meridijana kroz galaktički ekvator i poravnanja Zemlje s centrom Mliječnog puta. U svakom slučaju, počnimo analizu s astronomskog aspekta o tomu što će se dogoditi oko datuma kojeg su Maje utvrdile kao zadnji datum svog Kalendara dugog brojenja. Uprkos činjenici da nam je preostalo nešto više od 1000 dana, naš svijet počinje doživljavati neviđene, ekstremne i brze klimatske promjene.

 


Broj i intenzitet tih „prirodnih“ katastrofa brzo raste. Znanstvenici su zabilježili ekstremno neobično ponašanje našeg Sunca, što izravno utječe na sve planete u našem Sunčevom sustavu. Posebno postoje dokazi da u atmosferama planeta našeg Sunčevog sustava, postoje drastične promjene te kako ti planeti iz nekog nepoznatog razloga prolaze povećavanje mase.

Je li čudno zračenje energije iz centra Mlječnog puta, koje je otkrio Dr. Scott Hyman, stvarni uzrok toliko vidljivim promjenama, koje se događaju našem Sunčevom sustavu?

– Maje bi jasno rekle: „Da!“

Također bi rekli da će ogromne emisije „nepoznate forme energije“ stići iz centra Mliječnog puta, što će  promijeniti temelje fizike našeg svijeta, odnosno stvoriti nove materijalne i nematerijalne uvjete za život, koji će trajati sve do kraja slijedećeg ciklusa.

21.12.2012. prema zapisima davnih Maja, čovječanstvo će ući u Novu eru ili Višu svijest. Interesantno je u ovom trenutku, da sve što postoji na planetu proživljava veći ili manji pomak svijesti.

2012. ćemo imati šansu transcendirati stare načine i naučiti živjeti u miru i harmoniji sa svim ostalim postojanjem u Svemiru.

Taj proces ponovnog rađanja kao polu-eterična bića, prema informacijama koje su generirane piktogramima u žitu širom svijeta, no najčešće u Ujedinjenom kraljevstvu, će početi negdje između 13. – 21. prosinca 2012 (kraj Petog sunca) i završit će 28. ožujka 2013. što je u stvari kraj kalendara Sunce – Venera i u isto vrijeme početak Šestog Sunca.

 


Tijekom tog procesa će stići iz smjera centra Mliječnog puta svemirske zrake i donijeti konačno DNA reprogramiranje života kakav postoji u ovom Sunčevom sustavu. To je razlog zašto je izuzetno važno pažljivo praćenje poruka, koje dolaze u usjevima.

      Videti više:  http://www.postkvantnost.com/Nexus_2012_hr.html