Ознаке

PORUKE ODOZGORA

Pogledajmo što nam prijateljski vanzemaljci („ET-i“) imaju za reči o događanju 2012. pomoću svojih kompleksnih dizajna usjeva širom svijeta. Piktogrami u žitu jasno pokazuju astronomski događaj krajem 2012. ili početkom 2013. blizu kraja tekućeg Sunce – Venera kalendara ili između dolazaka neke vrste svemirskih zraka iz centra Galaksije.

Ljudi Zemlje će po prvi put u dugom vremenskom periodu imati priliku vidjeti nebo s dolazećim svemirskim zrakama iz galaktičkog centra točno 13. prosinca 2012, kada će se Novi Mjesec i neki komet poravnati s galaktičkim centrom.

Postaje očito da će takve zrake iz galaktičkog centra dolaziti periodično u skladu sa svojom veličinom i snagom. Zadnja i najveća svemirska zraka od svih „Nexus – superval događanja (nepoznata forma energije koja putuje prema nama)“, će dovršiti reprogramiranje organskih formi života u ovom sustavu. Doći će točno 28. ožujka 2013. kada službeno završava Sunce – Venera kalendar i počinje „Šesto Sunce!“

Neočekivana veza Maja sa slika usjeva u Engleskoj

Kraj “Petog Sunca” 21.12.2012.                               početak “Šestog Sunca” 28. ožujka 2013.

Što to znači?

U samoj biti transformacija čovječanstva na Zemlji je evolucijski razvoj potaknut igrom galaktičkih sila i kretanja nebeskih tijela. To uključuje i kupanje našeg planeta i njegove biologije u energijama gama zraka koje se projiciraju iz galaktičkog centra. Taj bio-svemirski događaj je bio anticipiran tijekom prisutnosti čovječanstva na Planetu i pojavljuje se u zapisima kultura mnogih naroda kao vječna mudrost. Ta mudrost opisuje trijumf samilosti i inteligencije nad nasiljem i neznanjem.

Transformacija će se postići stvarnom transmutacijom ljudskog genetskog materijala, naše DNA, dok će biti uronjena u galaktičko svijetlo koje potječe od vlastitog Sunca, koje će tada djelovati kao prenosnik energije samog Galaktičkog centra, koja će prolaziti kroz Zemlju i duž osi do sustava zvijezđa Pleiades.

Početak pojavljivanja tog dođaja je zabilježen kao prosinac 2012. U konačnici, radi se o ljubavi i osobnom primjeni kao samilosti i njene univerzalne manifestacije kroz kreaciju, što i vodi i karakterizira dolazak noosfere. Određena kretanja nebeskih tijela se manifestiraju kao transformianje DNA homo sapiensa u DNA homo noosferikusa.

To je želja ljubavi i inteligentno dizajniranog rezultata biologije. Naš kolektivni uspjeh u Svemiru je osiguran intencijama ljubavi za uspjeh čovječanstva – njegovo utjelovljenje uzvišene namjere u vremenu – u svim dimenzijama i svemirima!

Razjasnimo piktograme koji su se pojavili u Avebury Manor 15. srpnja 2008. Piktogram jasno pokazuje naš planetarni sustav na 23-24. prosinca 2012, dva ili tri dana nakon Kraja Kalendara dugog brojenja – 21. prosinca 2012.

Očit je odabir dviju grupa:

– jedna se grupa sastoji od malih krugova i ocrtava putanje Merkura, Venere, Zemlje, Marsa i Plutona.
– druga s debelo iscrtanim većim krugovima se sastoji od Jupitera, Saturna, Urana i Neptuna.


Autori („oni“) inzistiraju da pazimo na dvije stvari:


– prvu anomaliju u putanji Plutona, gdje je jasno nacrtano da će to nebesko tijelo biti pod utjecajem vanjske gravitacije od nekog prolazećeg tijela, planeta ilikometa.

– drugu je anomalija podijeljena u dvije grupe. Može li se to shvatiti kao dijeljenje našeg sunčevog sustava na dvije grupe, kao rezultat ektremnih sunčevih aktivnosti u kombinaciji s nekom izrazito moćnom gravitacijom prolazećeg tijela ili kometa?  

Poruka je savršeno jasna – piktogram je naš Sunčev sustav na dane 23. i 24. prosinac 2012:


Sve to ne bi bilo toliko značajna da se 7 dana kasnije, 22. srpnja, nije pojavio ažurirani piktogram. A ono što je pokazivao je apsolutno sve što trebamo znati!

Ukazivap je na ogromne geološke promjene i promjene putanja u našem solarnom sustavu, kao posljedica ekspanzije mase Sunca i jakog gravitacijskog privlačenja izvana. Pogledajte ažurirani piktogram i sami procijenite.


Masa Sunca je mnogo veća, a planeti Merkur i Venera su potpuno spaljeni.

Vidimo s lijeve strane ogromni objekt (broj 10) kako se približava, vjerojatno je to Planet X jake gravitacije koja će utjecati na putanju Plutona, te novi mjesec i svijetli komet s desne strane.

Povećanje Sunca je očito, zbog čega je Sunce progutalo svoja dva najbliža planeta. Merkur i Venera su potpuno spaljeni. Ako je piktogram točan, naš Sunčev sustav više nikada neće biti isti!

Videti više: http://www.postkvantnost.com/Nexus_2012_hr.html