Ознаке

BOR – Nekoliko vozača koji su se u sredu nešto iza ponoći vozili iz pravca Zaječara ka Boru, putem kod sela Nikoličevo, prijavili su lokalnoj policiji da su na kolovozu videli – utvaru!

– Nekoliko kilometara pred ulaz u Bor ugledao sam ženu u beloj venčanici, sa bidermajerom, koja je lebdela iznad puta – ispričao nam je, još vidno usplahiren, jedan vozač, uz molbu da mu ne pominjemo ime. – Iznenada, utvara se spustila pravo ispred mene i pružila ruku ka mojim kolima. Zakočio sam kada sam stigao na oko pola metra od nje, ali je ona u tom trenutku, jednostavno – nestala.

Ovaj čovek je, na samom ulazu u Bor, stao kraj puta i zaustavio nekoliko vozača koji su ulazili u grad.

– Svi su mi potvrdili da im se desilo isto što i meni, nakon čega smo otišli i slučaj prijavili policiji. Znam da ovo zvuči neverovatno, ali nisam jedini koji sam video ženu u belom, koja je lebdela iznad puta – još je šokiran ovaj čovek.

Njegovu priču potvrdilo nam je još nekoliko vozača, koji su o svemu obavestili Policijsku upravu u Boru. Jedan od njih nam je kazao da je pojavu žene u belom videla i njegova ćerkica, koja sada, kako nam je kazao, ne može da se smiri od straha….

Videti više:

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:343422-Bor-Utvara-u-beloj-vencanici-lebdi-iznad-puta