Ознаке


  • Ovo sam dobila od drugarice pa ti prosleđujem. Iskoristi ovaj period, ionako ti je dobra godina – za rakove…. 
    Puno te pozdravljam.  Su

Subject: Stvarni kraj Mayanskog kalendara jest 28.10.2011….Izmedju 28.10. 2011. i 21.12.2012. nalazi se 420 dana.

Dragi prijatelji,

prosledjujem vam dragocenu informaciju. John Carl Calleman je vrlo argumentovano objasnio da je stvarni kraj Majanskog kalendara 28.oktobar ove, 2011. godine.  Do tada je ostalo nešto više od mesec dana.

Dogadaji od početka ove, 2011. godine govore o enormnom ubrzanju vremena:  nezapamćene poplave u Australiji i Brazilu početkom februara, zemljotres koji je pogodio drugi po veličini grad na Novom Zelandu, serija „revolucija“ i ratova u arapskim zemljama (Tunis, Egipat, Libija, Sirija, Jordan…), najgora sezona tornada u SAD-u tokom aprila (oko 500 mrtvcih) i najveće izlivanje Misisipija u poslednjih 100 godina, zemljotres, cunami i nuklearna katastrofa u Japanu; vulkan na Islandu ponovo na kratko zatvara vazdušni prostor Evrope, ogromni požari u Sibiru, širenje naftne mrlje u Meksičkom zalivu, ubistvo Osame Bin Ladena, smrtonosni virus ešerihije koli u Evropi, tj Nemačkoj i Holandiji (i katastrofalne posledice dezinformacija po poljoprivredu i ekonomiju Španije, Nemačke…), pomor ptica u Americi, nestanak biljnih i životinjskih vrsta širom sveta, masakr u Norveškoj (70 mrtvih),  u avgustu: odložen bankrot SAD-a 02.08, neredi u Londonu koji su razorili Totenhem, zemljotres na istoku SAD najjači od 1944, pad Tripolija i Gadafija… uragan koji je pogodio istok SADa… Približavanje komete Elenin  (najbliže ce biti Zemlji izmedju 23.9 i 16.oktobra 2011.) i komete Levi (07.januar 2012)… Malo zgusnut tajming za samo jednu godinu, koja jos traje, zar ne?

Pogledajte obavezno tekstove Karla Kalemana:

kao i prilog o pomeranju polova koje je u toku…

citiram: 

„Pred vama je ogroman zadatak, vrijeme razaranja i vrijeme stvaranja … Svi vi stvarate novi svijet, jer dosadašnji sa svojim pravilima, propada.Vi svi, dakle, morate biti kreativni i odlučiti kakav želite da bude novi svijet. Vi znate da svijet možete stvarati kroz djela i misli i od momenta Uzašašća, to važi posebno, jer tad se sve energije intenziviraju do te mjere, da vaše misli vrlo brzo postaju stvarnost.

Stvarni kraj Mayanskog kalendara jest  28.10.2011.…Izmedju 28.10. 2011. i 21.12.2012. nalazi se 420 dana. To je dugo vrijeme stvaralaštva. I to vrijeme će iskoristiti snage tame, kako bi stvorile novi svijet. Jer, lordovi tame, takodjer, znaju korektan datum promjene. I tako vama prenose putem medija kasniji datum, kako bi u tih 420 dana stvarali novi svijet, dok vi još ništa ne činite….Oni ne mogu, prema Božjem planu još dugo ostati, ali mogu vašu transformaciju otežati i produžiti, prije nego što se posve izgube… Upozoravam vas na opasnost da prekasno počnete stvarati novi svijet u vašim srcima i predodžbama…“

Imajte u svesti važnost ove informacije i trenutka u kome se nalazimo. Podelite ovu informaciju sa što više ljudi.